Hoekwoning in Adlan-Oost te koop!

Zenegroen 217, Leeuwarden, Nederland

Zenegroen 217, Leeuwarden

4 slaapkamers | 1 badkamer | compleet gerenoveerd|aparte douch|2 wc’s |mogelijkheid zolder tot 1 extra slaap kamers|

Deze goed onderhouden en in 2018 compleet gerenoveerde hoekwoning staat aan de oostkant van de wijk Allân-Oost. Op loopafstand gelegen van het recreatiegebied de Froskepôle en het nabij liggende Van Harinxmakanaal. Wat een erg groot pluspunt is bij deze hoekwoning is de hoeveelheid leefruimte en de  vier slaapkamers. Ideaal voor de niet-klussers dus!

Begane grond
De entree in de ruime uitgebouwde hal. Direct aansluitend aan de hal binnenkomst via een dubbele deur bevindt zich de heerlijke ruime en lichte woonkamer met een mooie nieuwe laminaatvloer. Deur vanuit de woonkamer naar de achtertuin die volledig rondom de woning is. De nieuwe landelijke  open keuken is voorzien van onder meer voorzien van een vaatwasser, oven en een gasfornuis met afzuigkap. In de voortuin zit een aangebouwde vaste berging.

Eerste verdieping
Naast het toilet op de begane grond bevindt zich een vaste trap naar de overloop van de eerste verdieping met toegang tot drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer met aparte toiletruimte.

Tweede verdieping
Eveneens via een vaste trap kom je op de overloop van de zolderverdieping waar zich de CV-ketel bevindt met een vierde en eventueel vijfde, ruime en goed afgewerkte slaapkamer. De gehele woning is voorzien van HR + glas

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. House Rent Leeuwarden staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Vraagprijs

€195.000

Details

Buurt

Adlan-Oost

Adres

Zenegroen 217

Postcode

8935 KJ

Aantal slaapkamers

4

Aantal badkamers

1

Oppervlakte (m²)

136 m²

Aantal wc’s

2

Beschikbaar per

In overleg

Aangeboden sinds

28-11-2018

Overige kenmerken

 

Volledig geschilderd 2018

1e etage en zolder volledig in het hrr + glas gezet

woning is volledig gerenoveerd in 2017

Vloerbedekking

Tapijt, Hout, hrr+ dubbel glas

Aparte douche?

Ja

Berging?

Ja

Parkeergelegenheid?

Ja

Aparte wc’s

Ja

Bouwjaar

1974